Indrumare Service Auto

Cere recomandarea noastra!

Alegerea unui service auto cu intreg personalul calificat, poate fi o grea incercare chiar si pentru locuitorii capitalei.
Suntem in masura sa va indreptam catre cele mai bune service-uri de pe raza fiecarui sector al Bucurestiului si numai acolo unde am avut experiente pozitive .

Toate service-urile sunt autorizate RAR, dotate cu sisteme moderne de diagnoza si reparatie si dispun de personal calificat.
Cele mai multe service-uri ofera garantie pentru piesele inlocuite si lucrarile efectuate.

„Este mai bine sa previi decat sa tratezi”- Desiderius Erasmus

Nu amanati decizia de a merge la un service auto atunci cand parti ale masinii dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator sau de indata ce masina scoate zgomote nespecifice la rulare.
Orice pasuire face ca problemele sa se agraveze si implicit sa creasca costurile de reparatie.

Luati-va masuri de siguranta!

Daca intampinati probleme la sistemul de franare sau de directie, va recomandam sa solicitati serviciul de tractari auto pentru a transporta autoturismul pe platforma, in deplina siguranta pentru dumneavoastra si ceilalti participanti la trafic.

Uleiul de motor este recomandat sa fie verificat o data la doua saptamani sau inaintea oricarui drum lung.
Prin aceasta masura nu numai ca prelungiti durata de viata a motorului, dar veti putea identifica din timp si un eventual consum anormal de ulei .

Efectuati si alte verificari la fel de importante , precum : nivelul antigelului , lichidului de frana si al lichidului de parbriz.
Mai ales in timpul iernii , antigelul si lichidul de parbriz trebuie atent monitorizate.

O inspectie atenta trebuie acordata si anvelopelor masinii dumneavoastra , care trebuie intotdeauna adaptate sezonului.
Verificati presiunea regulat pentru a o corecta in situatia in care este necesar si acordati o importanta sporita benzilor de rulare.

ADC Tractari

CUI: 33522353
J40/9980/2014

Contact

Calea Vacaresti,
Sector 4 Bucuresti

Sunati-ne

Tel:
+40731.887.867