Asistenta Rutiera

Ori de cate ori veti avea nevoie, ADC Tractari auto va fi non-stop la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa va continuati drumul in cel mai scurt timp posibil. Serviciile noastre de Asistenta rutiera sunt aparte prin faptul ca nu presupun costuri suplimentare in situatii de urgenta, dumneavoastra suportand numai costul deplasarii platformei auto si stationarea suplimentara, dupa caz.

Personalul nostru va fi gata sa va asiste nu doar in cazul unei tractari sau al unui transport pe platforma , ci si in situatii de constatari la fata locului si suport in vederea continuarii calatoriei dumneavoastra. Odata alese serviciile noastre , va puteti considera autoturismul in siguranta !

 

Permiteti-ne sa va dam cateva sfaturi utile in situatii de urgenta :

Tractari Auto Non-Stop

 • Tractari auto

  – oferite in situatia in care nu este indicat sau autoturismul dumneavoastra nu mai poate rula pe drumurile publice

 • Depanare

  – este recomandat sa aveti o roata de rezerva . In cazul in care nu sunteti dotat cu una , personalul nostru o va duce pe cea avariata la cea mai apropiata vulcanizare.

 • Alimentare baterie

  – vom pune autoturismul dumneavoastrainapoi in functiune prin alimentare de curent sau va vom asista in a va achizitiona una noua, dupa caz.

 • Alimentare combustibil

  – va vom livra combustibilul necesar, dumneavoastra platind suma de pe bonul fiscal eliberat de benzinarie, in functie de cantitatea necesitata

 • Suport in vederea continuarii calatoriei

  – personalul nostru va face o constatare la fata locului si va interveni in functie de problema existenta, in conditii de maxima siguranta.

 • Inchirieri masini

  – Pentru a va putea continua o calatorie care nu poate suporta amanare in situatii in care autoturismul dumneavoastra necesita mai mult de 24h de a fi reparat , va indrumam catre cele mai de incredere companii de inchirieri auto din Bucuresti si va vom tracta autoturismul avariat oriunde solicitati.

 • Servicii de cazare in Bucuresti

  – Daca sunteti departe de destinatie si autoturismul dumneavoastra necesita o tractare in Bucuresti catre un serviceauto, va recomandam si asiguram cazare , in apartamente complet mobilate si utilate in centrul Bucurestiului la cele mai competitive preturi.

ADC Tractari

CUI: 33522353
J40/9980/2014

Contact

Calea Vacaresti,
Sector 4 Bucuresti

Sunati-ne

Tel:
+40731.887.867